Trouwvervoer AssenTrouevervoer Assen

Trouwvervoer Assen

Uniek trouwvervoer in Assen uw regio

U wilt op de mooiste dag verzekerd zijn van het mooiste trouwvervoer in Assen uw regio, inclusief de door u gewenste service? Met het unieke trouwvervoer Assen van Limo Rental maakt u uw dag op een onvergetelijke manier compleet!


TrouwvervoerAssen

Stijlvol trouwvervoer Assen

De trouwauto’s van Limo Rental zijn uniek in Nederland. Nergens anders heeft u de keuze uit zoveel vormen van trouwvervoer. Romantische Engelse trouwauto’s, verchroomde Amerikaans bolides, een razendsnelle Jaguar cabrio, zeer luxe limousine trouwvervoer en zelfs de spectaculaire H1 hummer limousine als trouwvervoer behoort bij ons tot de mogelijkheden!


Trouwvervoer Assen

Trouwauto’s Assen met of zonder chauffeur

De verhuur van trouwauto’s Assen is een specialisme waar wij dagelijks intensief mee bezig zijn. Trouwvervoer van Limo Rental betekent dan ook een wagenpark vol exclusieve trouwauto’s, service op topniveau en ruime ervaring tegen een uiterst scherpe prijs. Indien gewenst halen en brengen wij uw trouwvervoer naar elk adres in Nederland. Onze chauffeur maakt van iedere rit iets speciaals. U kunt onze trouwauto’s overigens ook zonder chauffeur huren.


Trouwvervoer

Trouwvervoer huren Assen

Indien gewenst kunnen wij uw trouwvervoer bij u voor de deur afleveren en weer ophalen. Limo Rental is dan ook de betrouwbare partner voor uw trouwvervoer. Neem voor meer informatie over de verhuur van trouwauto’s en tarieven contact met ons op via: 06-17 884 352 of 06-54 924 123. Per e-mail kunt u ons bereiken op: info@limo-rental.nl