Trouwvervoer SassenheimTrouevervoer Sassenheim

Trouwvervoer Sassenheim

Uniek trouwvervoer in Sassenheim uw regio

U wilt op de mooiste dag verzekerd zijn van het mooiste trouwvervoer in Sassenheim uw regio, inclusief de door u gewenste service? Met het unieke trouwvervoer Sassenheim van Limo Rental maakt u uw dag op een onvergetelijke manier compleet!


TrouwvervoerSassenheim

Stijlvol trouwvervoer Sassenheim

De trouwauto’s van Limo Rental zijn uniek in Nederland. Nergens anders heeft u de keuze uit zoveel vormen van trouwvervoer. Romantische Engelse trouwauto’s, verchroomde Amerikaans bolides, een razendsnelle Jaguar cabrio, zeer luxe limousine trouwvervoer en zelfs de spectaculaire H1 hummer limousine als trouwvervoer behoort bij ons tot de mogelijkheden!


Trouwvervoer Sassenheim

Trouwauto’s Sassenheim met of zonder chauffeur

De verhuur van trouwauto’s Sassenheim is een specialisme waar wij dagelijks intensief mee bezig zijn. Trouwvervoer van Limo Rental betekent dan ook een wagenpark vol exclusieve trouwauto’s, service op topniveau en ruime ervaring tegen een uiterst scherpe prijs. Indien gewenst halen en brengen wij uw trouwvervoer naar elk adres in Nederland. Onze chauffeur maakt van iedere rit iets speciaals. U kunt onze trouwauto’s overigens ook zonder chauffeur huren.


Trouwvervoer

Trouwvervoer huren Sassenheim

Indien gewenst kunnen wij uw trouwvervoer bij u voor de deur afleveren en weer ophalen. Limo Rental is dan ook de betrouwbare partner voor uw trouwvervoer. Neem voor meer informatie over de verhuur van trouwauto’s en tarieven contact met ons op via: 06-17 884 352 of 06-54 924 123. Per e-mail kunt u ons bereiken op: info@limo-rental.nl